Rekrytointi
Maskun neurologinen kuntoutuskeskus on tunnettu neurologisen kuntoutuksen osaaja. Henkilökuntaa meillä kuntoutuspalvelutehtävissä on noin sata. Kuntoutuskeskuksen omistaa Neuroliitto ry. Tuotamme, tutkimme ja kehitämme kuntoutuspalveluja, jotka tukevat neurologisesti sairastavia aikuisia ja heidän läheisiään elämään mahdollisimman omatoimisina ja yhteisöön osallistuvina koti- ja lähiympäristössään. Toimintamme lähtökohta on hyvä arki.
Meille tärkeitä asioita ovat hyvä asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys, joihin me panostamme erityisesti. Asiakkaat ja työkaverit ovat meille tärkeitä ja arvostamme toisiamme.
Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan monin keinoin. Työsuojelutoimikunta organisoi viikoittain ohjattuja liikuntaryhmiä, henkilökunnan käytössä on kuntoutuskeskuksen monipuoliset liikunta- ja allastilat, henkilöstö saa Smartum Saldoa ja voi osallistua työnantajan kustannuksella mm. Kuntovitoselle ja Masku Maratonille. Keväisin työsuojelutoimikunta organisoi kevätretken koko henkilökunnalle ja syksyisin vietämme monipuolisin tapahtumin työsuojeluviikkoa. Hyvinvointiamme tukee oman keittiömme valmistamat maukkaat ateriat sekä perjantain iltapäiväkahvileipä. Panostamme myös asianmukaisiin työtiloihin ja -välineisiin!
Ammatilliseen jatko- ja täydennyskoulutukseen osallistuu noin 90 % henkilöstöstämme. Vuonna 2018 henkilöstö kävi yli 200 koulutustapahtumassa.
Hyvä tiedottaminen ja tasapuolinen esimiestyö on meille kunnia-asia.
Tervetuloa joukkoomme!
Uusi työntekijä toivotetaan tervetulleeksi työyhteisöön. Perehdytysohjelmamme luo pohjan käytäntöjen ja tehtävien sisäistämiselle, antaa varmuutta työhön ja lisää intoa aloittaa joukossamme. Autamme ja innostamme toisiamme osallistumaan työn kehittämiseen. Toimimme moniammatillisella työotteella.
Päivi Hämäläinen
kuntoutuskeskuksen johtaja
Meille töihin?
Kaikki Neuroliiton avoimet työpaikat näet täältä. Voit kysyä niistä myös sähköpostitse tai puhelimitse.
Lisäksi tarjoamme monipuolisen harjoittelupaikan eri alojen opiskelijoille, myös kansainvälisesti. Harjoittelusi aikana saat mahdollisuuden tutustua moniammatilliseen kuntoutustyöhön useasta eri näkökulmasta. Kysy avoimista harjoittelupaikoista yksiköiden esimiehiltä sähköpostitse tai puhelimitse.